Servisne informacije 20.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, jedno lice je lišeno slobode u Srebrenici zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U istom periodu nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 0 ºC do 5 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na HE „Mali Zvornik“ te će u terminima od 06 do 06:30 časova i od 17 do 17:30 časova bez struje biti Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Šetići, Đulići, Pekovci i Boškovići.

Radovi će se izvoditi i na trafostanicama „Kamenica“ i „Nova Kasaba“ te će bez električne energije biti ove dvije mjesne zajednice u periodu od 17 do 17:30 časova.

Zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu „Kula grad“ danas će bez struje, u periodu od 08 do 15 časova, biti potrošači u ovoj mjesnoj zajednici.

Na području RJ Bratunac sutra će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Polom“ te će bez struje, u periodu od 09 do 14 časova, biti potrošači u MZ Polom.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv