Zbog radova na HE „Mali Zvornik“ sutra bez struje skoro 50 sela i naselja u Zvorniku – bez struje i dio bratunačke opštine

SERVISNE INFORMACIJE

Zbog radova na HE „Mali Zvornik“ sutra bez struje skoro 50 sela i naselja u Zvorniku – bez struje i dio bratunačke opštine

 

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik sutra, 20. marta, će biti izvedeni radovi na HE „Mali Zvornik“ te će u terminima od 06 do 06:30 časova i od 17 do 17:30 časova bez struje biti Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Šetići, Đulići, Pekovci i Boškovići.

Radovi će se izvoditi i na trafostanicama „Kamenica“ i „Nova Kasaba“ te će bez električne energije biti ove dvije mjesne zajednice u periodu od 17 do 17:30 časova.

Zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu „Kula grad“ sutra će bez struje, u periodu od 08 do 15 časova, biti potrošači u ovoj mjesnoj zajednici.

Na području RJ Bratunac sutra će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Polom“ te će bez struje, u periodu od 09 do 14 časova, biti potrošači u MZ Polom.

Na području RJ Vlasenica sutra neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)