Od 13. do 15. marta evidentirano 435 prekršaja u saobraćaju

ZVORNIK

Od 13. do 15. marta evidentirano 435 prekršaja u saobraćaju

Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 13. do 15. marta 2019. godine, policijski službenici preduzeli su pojačane aktivnosti sa ciljem kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja motornih vozila i kontrolu učešća u saobraćaju neregistrovanih motornih vozila.
U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik kontrolisana su 592 učesnika u saobraćaju, prilikom čega je evidentirano 435 počinjenih prekršaja. Od navedenog broja, zbog prekoračenja brzine kretanja evidentirano je 285 prekršaja. Evidentirana su i 24 prekršaja u vezi sa učešćem u saobraćaju neregistrovanih vozila. Iz saobraćaja je isključeno 11 vozila zbog neregistrovanosti. Pored toga, evidentirano je i 126 ostalih prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.
Policijska uprava Zvornik apeluje na vozače motornih vozila da poštuju zakonske odredbe, prilagođavaju vožnju uslovima na kolovozu, učestvuju u saobraćaju sa tehnički ispravnim i registrovanim vozilom, i tako zaštite sebe ali i druge učesnike u saobraćaju.

PU ZVORNIK