Najava sportsкog vikenda

SPORT ZVORNIK

Najava sportsкog vikenda

 

U 18. kolu Prve fudbalske lige Drina će gostovati u Foči, gdje će odigrati utakmicu sa domaćom ekipom Sutjeske. Utakmica se igra u subotu u 14 časova.

U okviru 17 kola Druge fudbalske lige, grupa Istok, Budućnost iz Pilice igra na svom terenu protiv ekipe Jedinstvo Brodac. Guber iz Srebrenice će na svm terenu igrati komšijski derbi protiv Bratstva iz Bratunca. Utakmice se igraju u nedjelju od 14 časova.

U Regionalnoj ligi grupa Istok, takođe je na rasporedu 17 kolo. Vodeće Podrinje iz Tršića gostuje u Bogutovu Selu, gdje će igrati protiv domaće Mladosti. Trnovica dočekuje Majevicu iz Lopara, Čelopek ekipu Omladinca, a Jedinstvo iz Roćevića je gost kod ekipe Milića.

U posljednjem kolu pred plej of, odbojkaši Drine dočekuju u subotu od 19 časova ekipu Tempa iz Ražljeva, kod Brčkog. U okviru Druge lige, odbojkašice u nedjelju gostuju kod ekipe Bratunca.

Pionirke Drine su u drugom kolu, drugog kruga prvenstva savladale Bratunac sa 3:1, a u nedjelju gostuju kod Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Кošarkaši Drine Princip u okviru 20. kola Prve lige RS gostuju u nedjelju kod ekipe Obilića sa Pala.

Ovog vikenda počinje drugi dio prvenstva u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske. Rukometaši Drine gostuju u nedjelju kod ekipe Mladosti iz Banje Luke.

 D.Gajić