Servisne informacije 11.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici te jedno lišenje slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola u Srebrenici. 

U istom periodu nije bilo krivičnih djela niti saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su juče jednu intervenciju u rejonu Visoke glavice, iznad Tabanaca, na gašenju šumskog požara. Nakon dojave, u 22 časa, na teren su izašla četiri vatrogasca i ugasila požar nešto prije ponoći.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima, nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 4 ºC do 6 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Sapna“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti  Durakovići, Klisa, Sjenokos, Đile, Kaludrani, Malešić, Androvići, Gornji Šetići i Jusići.

U periodu od 08 do 17 časova biće izvedeni radovi na dalekovodu „Uzovnica“ te će bez struje biti Jošanica, Liplje, Sultanovići, Kadrići, Čamlija, Samari, Planina, Maričići, Mehmedići, Snagovo, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Pogled iz Malog Zvornika, infobirac.net