Servisne informacije 8.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Donjem Šepku u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Zabilježen je jedan požar u voćnjaku u Gornjim Grbavcima.

U istom periodu nisu zabilježena krivična djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Iz ovog preduzeća upozorovaju vozače da je moguć mjestimčno jak vjetar na putevima Šepak-Zvornik-Vlasenica, Vlasenica-Han Pijesak i Vlasenica-Luke.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od 7 ºC do 12 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će bez električne energije biti potrošači u Kostjerevu, Lukama, Paljevićima, Kušlatu, Liješnju, Sopotniku i Zelinju u periodu od 08 do 17 časova, zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“.

Na području RJ Bratunac biće izvedeni radovi na trafostanici „UPI“ zbog kojih će u periodu od 10 do 12 časova biti potrošači u dijelu ulice Svetog Save.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, panorama, TOGZ