Servisne informacije 7.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te jedno narušavanje javnog reda i mira u Skelanima.

U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u Đilama u kojoj su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. 

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od 4 ºC do 7 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će bez električne energije biti potrošači u Durakovićima, Klisi, Sjenokosu, Đilama, Kaludranima, Malešiću, Androvićima, Gornjim Šetićima i Jusićima, u periodu od 08 do 17 časova, zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Sapna“.

U periodu od 08:30 do 18:30 časova bez električne energije će biti potrošači u „Željezničkoj zgradi“ (kod zgrade suda) u Zvorniku zbog radova na trafostanici „Zvornik 5-Sud“.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „B 1“, izlaz prema veterinarskoj stanici, u periodu od 09:30 do 10:30, a na trafostanici „Dekor“ od 10:30 do 12:30 časova.

Na području RJ Bratunac biće izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Srebrenica“ zbog kojih će bez napajanja ostati potrošači sa trafostanice „Guber“ u periodu od 09 do 14:30 časova.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Panorama Zvorničkog jezera i tvrđave, TOGZ