Servisne informacije 6.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je pet krivičnih djela, dva u Vlasenici te po jedno u Kozluku, Zvorniku i Srebrenici.

U istom periodu desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Tabancima i Glumini, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično mokrim kolovozima. Mjestimično jake magle, koja smanjuje vidljivost do 60 metara, ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, Vlasenica-Luke i Milići-Skelani.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od 0 ºC do 5 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će bez električne energije biti potrošači u Kostjerevu, Lukama, Paljevićima, Kušlatu, Zelinju, Liješnju i Sopotniku, u periodu od 08 do 17 časova, zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“.

U periodu 08:30 do 18:30 časova bez električne energije će biti potrošači u Željezničkoj zgradi (kod zgrade suda) u Zvorniku zbog radova na trafostanici „Zvornik 5 Sud“.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedni radovi na dalekovodu „Vukovići“, u opštini Milići, te će bez struje u periodu od 08 do 17 časova biti Bakići i Brda.

Od 09 do 15 časova biće izvedeni radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje biti dijelovi Vlasenice, odnosno Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Kliještani, Dole, Brda i Trnovo.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv