Servisne informacije 28.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.2.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku te dvije saobraćajne nezgode, u Karakaju i Hrnčićima, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. 

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično ugaženog snijega, do 4 cm, ima na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj. Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega, ali je mjestimično i danas moguća poledica na putu Milići-Skelani.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od -4 ºC do -1 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac  danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Boljevići“ te će u periodu od 09 do 10 časova bez električne energije biti Boljevići. U periodu od 08 do 16 časova izvodiće se radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Žlijebac“ te će u navedenom periodu bez struje biti portošači u MZ Žlijebac.

Na području RJ Vlasenica, izvodiće se radovi u opštini Milići, na glavnom energetskom transformatoru trafostanice „Milići“, te će bez struje biti kompletno područje opštine od 15 do 15:30.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv