Servisne informacije 27.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE


Servisne informacije 27.2.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. 

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično ugaženog snijega, do 4 cm, ima na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj. Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega, ali je mjestimično i danas moguća poledica na putevima Vlasenica-Han Pijesak i Milići-Skelani.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od 2 ºC do 5 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će  biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Gornje Caparde“ zbog čega će bez struje biti potrošači u Gornjim Capardama u periodu od 08 do 10 časova.

Radovi će biti izvedeni i na trafostanici „Rakino brdo“ te će bez električne energije biti potrošači u Rakinom Brdu u periodu od 10 do 12  časova.

Na trafostanici „Zelina-Drvenice“ radovi će biti izvedeni u periodu od 12 do 14 časova pa će bez električne energije u tom periodu biti Zelina i Drvenice.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Dvorište za odmor, ilustracija, TOGZ