Servisne informacije 27.1.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.1.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U istom preiodu nisu evidentirana krivična djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i mjestimično zasniježenim kolovozima, ali na njima nema leda.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“, snijega na kolovozima u visini do 1 cm ima na putevima Šepak-Zvornik-Vlasenica, Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Sekalni i Zeleni Jadar-Bratunac, dok na makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj ima ugaženog snijega do 2 cm.

Visina snijega u nižim predjelima regije iznosi od 15 cm do 25 cm, a u višim predjelima od 25 cm do 75 cm, kolika je visina snijega na prevoju Han Pogled.

Tempereture se jutros kreću u intervalu od -7 ºC, u višim predjelima, do -4 ºC , u nižim predjelima regije Birča.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv