Servisne informacije 25.1.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.1.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Donjem Lokanju te dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta, i u Šekovićima kada su dva lica zadobila tjelesne povrede.

U istom periodu jedno lice je lišeno slobode, do otrežnjenja, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i mjestimično zasniježenim kolovozima, ali na njima nema leda.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ na regionalnom, makadamskom putu Šekovići- Kaštijelj mjestimično ima ugaženog snijega na kolozovu do 2 cm.

Mjestimično su zasniježeni magistralni i regionalni putni pravci Tišča-Donje Caparde, Milići-Skelani, Šepak-Zvornik-Vlasenica, Vlasenica-Luke i Vlasenica-Han Pijesak.

Visina snijega u nižim predjelima je nepromijenjena u odnosu na juče i iznosi od 13 cm do 30 cm u nižim predjelima regije, a u višim predjelima od 30 cm do 85 cm, kolika je visina snijega na prevoju Han Pogled.

Tempereture se kreću u intervalu od -6 ºC, na prevoju Han Pogled, do -2 ºC , u nižim predjelima regije Birča.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici Petriča, u opštini Srebrenica, te će bez električne energije biti potrošači iz mjesta Petriča u periodu od 09,30 do 14,30.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv