Servisne informacije 19.1.2019.

ZVORNIK

Servisne informacije 19.1.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Šekovićima te tri narušavanja javnog reda i mira, u Milićima, Bratuncu i Šekovićima.

U istom periodu desile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Karakaju i jedna u Tabani, kod Milića, u kojima je pričinjena materijalna šteta, a jedno lice iz Zvornika je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično ugaženog snijega do 1 cm ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac i makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj. Mjestimično je zasniježena dionica magistralnog puta Caparde-Karakaj.

Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Temperatura se, prema podacima „Zvornik puteva“, kretala u intervalu od -4ºC, na prevoju Han Pogled, do 3 ºC u nižim predjelima regije.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Nezgode u Karakaju, viber i infobirac.net