Servisne informacije 17.1.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.1.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik u protekla 24 časa desila su se dva krivična djela u Zvorniku.

U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično ugaženog snijega do 1 cm ima samo na putnom pravcu Milići-Skelani i makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj. Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Temperatura se, prema podacima „Zvornik puteva“, kretala u intervalu od -1ºC u nižim predjelima regije do -6ºC u višim predjelima.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će bez električne energije, u periodu od 09 do 14 časova, biti Jardan oko Sige-Majdana, Hajdarevići, Lupići, Đulići, Durakovići, Mrakodol, Radava, Klisa, Đile, Malešić, Jusići, Androvići, Šetići, Šetkovci i Boškovići zbog izvođenja radova na dalekovodu Sapna.

Radovi će danas biti izvedeni i na trafostanici Šeher te će ovi potrošači bez struje biti od 11 do 12 časova.

U opštini Osmaci  bez struje će od 10 do 11 časova danas biti potrošači sa trafostanice Caparde-Raskršće, izlaz prema Obnovi zbog radova na sanaciji niskonaponske mreže.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv