Servisne informacije 3.1.2019. – Zvornik dobio prvu bebu u 2019. godini

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.1.2019.

Zvornik dobio prvu bebu u 2019. godini

Servisne informacije ovoga dana počećemo lijepim vijestima iz porodilišta. Zvornik je dobio novog stanovnika, prvu bebu u novoj godini, a srećna majka je Danijela Todorović. Ona je rodila dječaka u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“.
To je ujedno i prvi porod u ovoj godini u regiji Birča jer u porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja i još čekaju na prvu bebu u 2019. godini.
Na području koje operativno pokriva PU Zvornik u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Bratuncu te tri saobraćajne nezgode, jedna u Vlasenici, u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede, te po jedna u Ceru i Tabani u kojima je pričinjena materijalna šteta.
Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.
Prema izvještaju „Zvornik puteva“ na gotovo svim putnim pravcima u regiji ima snijega do 2 cm, ali na njima nema leda.
Temperatura je u svim gradovima u regiji u minusu, odnosno kreće se u intervalu od -3ºC do -5ºC, koliko je izmjereno na prevoju Han Pogled, gdje je visina snijega 40 cm.
Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.
(infobirac.net)
FOTO: TOGZ, Zvornik pod snijegom