Sutra otvaranje gradskog klizališta u Zvorniku

ZVORNIK

Sutra otvaranje gradskog klizališta u Zvorniku

Od 01. januara 2019. godine pa sve do 01. marta iste godine na betonskom igralištu kod Sokolskog doma biće instalirano klizalište. Rekreativno-sportski centar Zvornik gazdovaće klizalištem koje će biti otvoreno svakog dana od 10:00 do 22:00 časa. Ledeni plato je, prema riječima Zorana Stevanovića, gradonačelnika Zvornika, poklon Gradske uprave svim građanima Zvornika i njihovim gostima.

„Razmišljali smo mnogo kako da grad uljepšamo ove zime, ali da to prije svega bude korisno za sve naše građane. Odlučili smo da ne organizujemo novogodišnju proslavu na trgu, niti da kupujemo dodatne ukrase. Jelku smo prošle godine napravili uz podršku naših privrednika, tako da smo ulaganja u ovu oblast sveli na minimum. Cilj nam je bio da sredstva usmjerimo tako da od njih ima korist najveći broj građana.

Cijena je više nego simbolična, tako da svako može priuštiti nekoliko sati klizanja. Biće tu naravno i besplatnih termina. A na kraju jako nam je važno da sva djeca osjete zimske radosti“, istakao je gradonačelnik Stevanović.


Zvanično otvaranje klizališta je u utorak, 01. januara 2019. godine u 14:00 časova kada će klizanje biti besplatno do zatvaranja. Za klizanje u trajanju od 50 minuta biće potrebno izdvojiti 2 КM. Ledeni plato je osvijetljen tako da će srednjoškolci i stariji sugrađani moći uživati i u noćnom klizanju.

(GU Zvornik)