Anji Milanović tablet za najbolje pismo Djeda Mrazu  

MILIĆI REGIJA BIRAČ VLASENICA ZVORNIK

Anji Milanović tablet za najbolje pismo Djeda Mrazu

U Radnoj jedinici „Pošte Srpske“ u Zvorniku danas je Djeda Mraz uručio nagrade i paketiće učenicima koji su napisali najljepša pisma Djeda Mrazu, u okviru tradicionalne akcije Pošta Republike Srpske pod nazivom „Pišem pismo Djeda Mrazu“.

Prva nagrada – tablet, pripala je učenici trećeg razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Zvornika Anji Milanović, druga nagrada – roleri, učeniku drugog razreda OŠ „Vuk Кaradžić“ iz Vlasenice Marku Jankoviću i treća nagrada – ruksak, učenici OŠ „Aleksa Jakšić“ iz Milića Dragani Bačić.

OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika dobila je lap-top za najviše, odnosno 512 poslatih pisama na temu: „Pišem pismo Djeda Mrazu“, dok je na adresu „Pošte Srpske“ prispjelo ukupno 1.099 pisama.

Direktor zvorničke Radne jedinice „Pošte Srpske“ Miodrag Petrović rekao je da je stigao veliki broj pisama od učenika sa područja birčanske regije koju pokriva ova radna jedinica i dodao da je Djeda Mraz podijelio još 50 paketića učenicima koji su učestvovali u ovoj akciji.

Direktor OŠ „Sveti Sava“ Radomir Petrović izrazio je zadovoljstvo što je učenica ove škole Anja Milanović osvojila prvo mjesto za najbolji sastav i dodao da ga raduje i činjenica da su učenici uputili čak 512 pisama, čime su maksimalno podržali ovu akciju.

Radna jedinica Zvornik pokriva oštine Miliće, Vlasenicu, Osmake, Bratunac, Srebrenicu, Šekoviće i grad Zvornik.

(infobirac.net)