Lišen slobode M.S. koji je ukrao novac iz kladionice u Glumini

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Lišen slobode M.S. koji je ukrao novac iz kladionice u Glumini

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, isti dan su identifikovali i lišili slobode lice M.S. (1997) iz Zvornika, koje se sumnjiči da je iz sportske kladionice na području Zvornika, otuđilo određenu količinu novca. Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 24.12.2018. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, u toku prethodne noći, iz sportske kladionice koja se nalazi u mjestu Glumina, grad Zvornik, otuđio novac u iznosu od oko 5.000 КM.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode lice M.S. (1997) iz Zvornika, za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo krivično djelo „Кrađa“. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju činjenica da li se osumnjičeno lice može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području ove Uprave.

(PU Zvornik)

FOTO: Ilustracija, arhiv