Servisne informacije 18.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.12.2018.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježene su tri saobraćajne nezgode, u Karakaju i Šekovićima, u kojima je po jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Zvorniku u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“, na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj mjestimično ima snijega na kolovozu do 2 cm. Na ostalim putnim pravcima, na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji se kreću od -1 ºC  do -5 ºC na području cijele regije dok je visina snijega od 20 cm do 50 cm.

U protekla 24 časa, u porodilišu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema najavama iz „Elektrodistirbucije”, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na zamjeni pancir osigurača na trafostanicama Rakino brdo, izlaz prema Gelićima, od 09 do 10 časova, TS Šeher, izlaz prema osmačkom Šeheru, od 10 do 12 časova i na trafostanici Osmaci-centar, zbog kojih će izlaz prema crkvi biti bez struje od 12 do 14 časova.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: TOOGZ, Zvornik pod snijegom