Servisne informacije 14.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.12.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku te tri saobraćajne nezgode, dvije u Bratuncu, u kojima je pričinjena materijalna šteta, i jedna u Zvorinku, u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a snježne bljuzgavice ima na gotovo svim putnim pravcima u regiji.

Na putevima nema leda, a na regionalom putu Milići-Skelani mjestimično ima snijega u visini od 3 do 4 cm.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 200 metara ima na putnim pravcima Caparde-Karakaj i Šepak-Zvornik-Vlasenica.

Temperature vazduha u regiji se kreću od 0 ºC u Zvorniku, Bratuncu, Milićima do -3 ºC koliko je jutros izmjereno na prevoju Han Pogled, gdje je visina snijega 16 cm.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik danas će, zbog radova na rasjeci rastinja, na dalekovodu Kamenica-Petrovići bez električne energije biti Gornje Đevanje, Veoče, Kamenica i Glodi u periodu od 8 do 15 časova.

Na području RJ Bratunac, biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Sućeska, u opštini Srebrenica, te će bez struje biti potrošači u mjestima Slapovići, Kutuzero i Lipovac u periodu od 08 do 16 časova.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići, na trafostanici Vukovići, zbog kojih će bez električne energije, u periodu od 08 do 16 časova, biti Vrtroče, Vukovići, Brda i Bakići te radovi na zamjeni stubova na dalekovodu Zaklopača zbog kojih će bez struje u periodu od 06:30 do 12 časova biti Zaklopača.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)