Servisne informacije 10.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.12.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela u Bratuncu te jedno narušavanje javnog reda i mira, takođe u Bratuncu.

U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u mjestu Johovac, opština Milići, u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda, ali je i jutros prisutna magla na gotovo svim putnim pravcima u regiji.

Prema izvještaju „Zvornik puteva“ mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na putevima Caparde-Karakaj, Šepak-Zvornik-Vlasenica-Han Pijesak, Vlasenica-Luke, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani, Bratunac 3-Drinjača, Tišča-Donje Caparde i Šekovići-Kaštijelj.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik danas će, zbog radova na rasjeci rastinja, bez električne energije biti područje Lokanja, odnosno potrošači koji se snabdijevaju strujom iz trafostanica Gornji Lokanj 1, u periodu od 08 do 12 časova, i Gornji Lokanj 3, u periodu od 12 do 15 časova.

Na području RJ Bratunac, biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Gornji Potočari, u opštini Srebrenica, te će bez struje biti potrošači u mjestima Šušnjari, Dubova, Borkovići, Milačevići, Lehovići, Pale i Potočari u periodu od 08 do 16 časova.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, Zvornik – centar, arhiv)