Servisne informacije 4.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.12.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku.

U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda.

Na putevima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani, Bratunac 3-Drinjača i Tišča-Donje Caparde mjestimičmo ima jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak.

Prema najavama iz „Elektrodistirbucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Uzovnica zbog kojih će u periodu od 07:30 do 15 časova bez struje biti Samari, Planine, Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na dalekovodu Šekovići iz HE Tišča te će bez struje danas biti Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Simanići, Stevanovići, Tišča, Stolar, Bukomprom, Drinjača, Mrkojević Polje i Jevtići u periodu od 08:30 do 9 časova.

Zbog radova na dalekovodu Šekovići iz HE Vlasenica bez struje će od 08:30 do 9 časova biti Gornji Zalukovik, Tugovo, Kozja ravan, vodovod, Jezero i Cvijetanj.

IZ RJ Bratunac obavještavaju da će se danas izvoditi radovi na području opštine Srebrenica, odnosno na postavljanju optičkog kabla na dalekovodu Potočari te će bez struje u periodu od 09 do 16 časova biti kompletno područje opštine Srebrenica, osim Skelana.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)