Servisne informacije 2.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.12.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, teška krađa, te dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku i Cerskoj, opština Vlasenica, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. Na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak kolovoz je zasniježen i ima djelimično uglađenog snijega na putu. Jutros je na ovom prevoju izmjerena temperatura -4 ºC, a visina snijega je 10 cm.

Mjestimičmo uglađenog snijega ima i na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj, gdje je jutros izmjerena temperatura -4 ºC, a visina snijega na ovom području je do 5 cm.

Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema snijega i leda. Temperature vazduha su, na području cijele regije, bile ispod nule, odnosno u intervalu od -1 ºC  do -4 ºC.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je, takođe, jedna djevojčica .

Prema najavama iz Elektrodistirbucije, na području RJ Vlasenica i danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda Bohem zbog kojih će bez električne energije biti Cerska, Gobelje, Velići, Gušteri, Hasanovići i Muškići u periodu od 08 do 16 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)