Servisne informacije 1.12.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 1.12.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela u Bratuncu. U istom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda niti narušavanja javnog reda i mira.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u mjestu Motovo gdje se zapalila garaža i neregistrovani automobil “golf”. U požaru je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i djeličimno vlažnim kolovozima. Na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak kolovoz je zasniježen i ima djelimično uglađenog snijega na putu. Jutros je na ovom prevoju izmjerena temperatura -6 ºC, a visina snijega je 15 cm.

Mjestimičmo uglađenog snijega ima i na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj, gdje je jutros izmjerena temperatura -6 ºC, a visina snijega na ovom području je do 10 cm.

Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema snijega i leda. Temperature vazduha su, na području cijele regije, bile ispod nule, odnosno od -3 ºC u Konjević Polju do -10 na Han Pogledu, te se vozačima savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu. U Zvorniku je jutros izmjerena temperatura -6 ºC.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistirbucije, na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda Bohem zbog kojih će bez električne energije biti Cerska, Gobelje, Velići, Gušteri, Hasanovići i Muškići u periodu od 08 do 16 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)