Servisne informacije 27.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je šest krivičnih djela, tri na području PS Kozluk, dva u Zvorniku i jedno u Srebrenici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku.

U istom periodu desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Karakaju i Bratuncu, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda niti magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, jedna djevojčica i dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistirbucije, na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici Polom zbog kojih će u periodu od 09:30 do 14 časova bez električne energije biti Polom.

Zbog radova na dalekovodu Osmače, u opštini Srebrenica, u periodu od 08 do 16 časova, bez struje će biti Bukova glava, Skenderovići, Vukosavljevići, Stožersko, Brezovice, Moćevići, Oparci, Magudovići, Ratkovići, Poznanovići, Potkorjen, Šubin, manastir Sase i Sase.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Jutro u Zvorniku – infobirac.net)