Sutra bez struje dijelovi Bratunca, Milića i Vlasenice

BRATUNAC MILIĆI VLASENICA

Sutra bez struje dijelovi Bratunca, Milića i Vlasenice

Prema najavama iz Elektrodistirbucije, na području RJ Bratunac sutra, 26. novembra, će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici Pružija zbog kojih će u periodu od 09:30 do 12 časova bez električne energije biti Kajići.

Zbog priljučenja nove trafostanice na dalekovod Polom, u periodu od 09 do 15 časova, bez struje će biti Dubravice i Polom.

Na području RJ Vlasenica, sutra će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda Vlasenica te će bez električne energije biti Podbirač u periodu od 08:30 do 16 časova.

Na dalekovodu Šekovići biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja i promjeni uklopnog stanja te će bez električne energije u periodu od 08 do 16 časova biti Kozija Ravan, Jezero i Cvijetanj dok će u periodu od 08:30 do 09 i od 15:30 do 16 časova bez struje biti Gornji Zalukovik i Tugovo.

Na području opštine Milići, radiće se na rasjeci rastinja oko dalekovoda Bohem, u periodu od 08 do 16 časova, te će bez struje biti Cerska, Kaldrmica, Donja Mahala, Gornja Mahala, Maćesi, Ražišta, Raševo, Čehajići, Gobeljem, Velići, Grbići, Mujkići, Turandžići, Gušteri i fabrika Vivia.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)