Servisne informacije 18.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Šekovićima i Milićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Tabancima u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu jedno lice u Bratuncu je lišeno slobode do otreženjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su tri dječaka.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a magle, koja smanjuje vidljivost do 80 metara, ima na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, gdje je jutros izmjerena temperatura ispod nule, odnosno -3 stepena.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Gunjaci u periodu od 07:30 do 16:30 časova te će bez električne energije biti rudnik Gunjaci, MHE Jovana i MHE Štedrić.

Na području RJ Bratunac, biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Osmače-Klotjevac, u opštini Srebrenica, u periodu od 08 do 16 časova zbog čega električne energije neće imati Jadar, Osat, Klotjevac, Visočnik, Tokoljaci, Sase, Osmače, Brežani, Potkorjen, Brezovice, Đuđrevac, Toplica, Đurići, Postolje, Stožersko i Jezero.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)