Policijska uprava Zvornik  pobjednik turnira u malom fudbalu

ZVORNIK
Unite Gallery Error:

Gallery with alias: turnirpolicija not found

Policijska uprava Zvornik  pobjednik turnira u malom fudbalu

Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Zvornik je organizovala u Rekreativno-sportskom centru Zvornik, turnir u malom fudbalu na kome su učestvovale četiri ekipe. Načelnik Uprave Goran Abazović, nakon održanog turnira, uručio je svim učesnicima pehare i diplome za ostvarene rezultate, prilikom čega je ekipa Policijske uprave Zvornik zauzela 1. mjesto pobjedivši u finalu ekipu obrazovnih ustanova sa područja Zvornika.

Za ekipu Policijske uprave Zvornik nastupala je i Valentina Šakotić, najbolja fudbalerka u protekloj sezoni u Bosni i Hercegovini, koja se upisala u listu strijelaca i time ravnopravno učestvovala u ostvarenom rezultatu PU Zvornik.

Turnir u malom fudbalu je jedna od aktivnosti koju ova Uprava organizuje povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pored sportskih rezultata, cilj ovih aktivnosti jeste međusobno druženje i saradnja sa predstavnicima lokalne zajednice i drugih organizacija, ustanova i institucija na ovom području.

(PU Zvornik)