Najava sportskog vikenda

FUDBAL KOŠARKA OSTALI SPORTOVI

Najava sportskog vikenda

Fudbaleri u Banjaluci, odbojkaši u Brčkom

Fudbaleri Drine u okviru 15. kola Prve lige igraju u subotu protiv ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada. Utakmica se igra u Banjaluci na stadionu Borca.

U 15. kolu Druge lige, grupa Istok, fudbaleri Budućnosti iz Pilice biće gosti kod ekipe Leotara u Trebinju. Bratstvo iz Bratunca dočekuje ekipu Drina HE iz Višegrada, a Guber iz Srebrenice gostuje kod ekipe Ilićka 01.

U Regionalnoj ligi, grupa Istok igra se posljednje jesenje kolo. Jedinstvo u Roćeviću dočekuje Čelopek. Podrinje igra u Tršiću sa Lokomotivom iz Brčkog, a Trnovica dočekuje Slobodu iz Zagona.

Fudbaleri Jedinstva iz Malog Zvornika u 15. kolu Mačvanske okružne lige igraju u Donjem Dobriću sa ekipom Mladosti.

Rukometaši Drine će u devetom kolu Prve lige igrati sa ekipom Kozare iz Gradiške. Utakmica se igra u subotu od 18 časova.

U devetom kolu Prve odbojkške lige Drina će igrati u Brčkom sa ekipom Tempa. U Drugoj ligi, odbojkašice Drine dočekuju ekipu ŽOK Bratunac. Utakmica je na programu u nedjelju od 17 časova.

Košarkaši Drine Princip će u šestom kolu Prve lige Republike Srpske igrati u Foči protiv domaće Sutjeske.

U okviru trećeg kola Druge lige, grupa Centar, košarkaši Zvornik Basketa dočekuju ekipu KK Šamac. Utakmica je programu u subotu od 20 časova.

 

D.Gajić