Servisne informacije 13.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desilo se jedno krivično djelo u Srebrenici te dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Vlasenici.

U istom periodu desile su se tri saobraćajne nezgode u Zvorniku. U jednoj nezgodi jedno lice je zadobilo lake tjelesne povrede dok je u druge dvije nezgode pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je, takođe, jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima nema magle.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica danas će od 09 do 15 časova biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda Šekovići, u opštini Vlasenica, zbog čega će bez električne energije u navedenom periodu biti Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda i Trnovo.

Zbog promjene uklopnog stanja na istom dalekovodu bez električne energije će u periodu od 09 do 09:30 i od 14:30 do 15 časova biti Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Simanići, Stevanovići, Tišča, Drinjača, Mrkojević Polje i Jevtići.

U opštini Milići biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovod Podgora zbog čega će bez električne energije, u periodu od 08 do 17 časova, biti naselja Mišići, Lukić Polje, Derventa, Žutica, Đile, Koprinovo, Bijelo Polje i Vrsinje.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, arhiv)