Servisne informacije 10.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Vlasenici. U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Prilikom rada na dalekovodu, u mjestu Šćemlija, povrijeđena su dva radnika Elektrodistribucije, Ž.P. i N.P. Nakon nezgode Ž.P. je prebačen u JZU Bolnica Zvornik, a N.P. (1980) u UKC u Tuzli gdje je od posljedica povreda preminuo.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Poseban oprez se savjetuje na svim dionicama puteva uz riječne tokove i usjeke zbog mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija)