Servisne informacije 5.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u Kasabi, opština Milići, u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima nema magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik danase će biti izvedeni radovi na dalekovodu Uzovnica zbog čega će bez električne energije biti asfaltna baza (Zvornik putevi), kamenolom Žlijebac, Jošanica nova i Jošanica stara (kamenolomi) u periodu od 08:30 do 09 i od 14:30 do 15 časova. Zbog ovih radova bez struje će biti i Gligorevići, Grujići, Jasikovci, Antići i Vlačići u periodu od 08:30 do 15 časova.

Zbog radova na dalekovodu Snagovo danas će bez struje biti Gornje Caparde, Kusonje i Crni vrh u periodu od 09 do 11 časova.

Na području Vlasenice danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu Vlasenica zbog čega će bez električne energije biti Omladinska ulica te dijelovi ulica Karađorđeva i Miloša Zekića, naselja, Jakovice, dio Tišče, Bjelašnica, Popovići, Strmica, Plazače, Ćosići, Tupanari, Begovići, Vrelo, Gačići, Dubačkići i Bojanići u periodu od 09 do 15 časova.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)