Servisne informacije 2.11.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.11.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku i dvije saobraćajne nezgode, u Srebrenici i Zvorniku, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mjestimično vlažnim kolovozima i na njima jutros nema magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na zamjeni stubova na dalekovodu Šekovići zbog čega će bez električne energije biti Papraća, Pavlovići, Odžak, Ašćerići i Zidonje u periodu od 10 do 12 časova.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica na trafostanici Dom kulture pa će u periodu od 08 do 09:30 bez električne energije biti dijelovi ulica Vase Jovanovića i Srebreničkog odreda.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)