Servisne informacije 21.10.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.10.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Vlasenici i Srebrenici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku.

U istom periodu zabilježene su dvije saobraćajne nezgode, u Novoj Kasabi i Kozluku, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Prilikom kontrole vozača, dva lica su lišena slobode zbog vožnje pod djestvom alkohola, odnosno jedno u Zvorniku i jedno i Milićima.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica danas će, u nekoliko termina, bez struje biti kompletna područja opština Han Pijesak, Šekovići, Milići kao i dijelovi opštine Vlasenica zbog promjene uklopnog stanja, odnosno radova Elektroprenosa BiH.

Zbog radova na ČTS Han Pijesak bez struje će biti kompletno područje ove opštine od 10 do 10:15 i od 17 do 17:15 časova.

Kompletno područje opštine Milići, Podgora, Mišići, Derventa, Đile, Korinovo, Lukić Polje, Vukovići, Bakići i Jovovac bez struje će biti od 07 do 07:10 i od 17:30 do 17:40 časova, zbog radova na ČTS Milići.

Kompletno područje opštine Šekovići bez struje će biti od 10 do 10:15 i od 17 do 17:15 časova zbog radova na ČTS Šekovići.

Dijelovi opštine Vlasenica, odnosno Podbirač, Deurići, Zagrađe, Gornji Zalukovik, Tugovo, Kozja ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj bez struje će biti od 07 do 07:15 i od 17 do 17:15 časova zbog radova na ČTS Vlasenica.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)