Najava fudbalskog vikenda

FUDBAL

Najava fudbalskog vikenda

U 11. kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske Drina će u subotu igrati protiv ekipe Podrinja iz Janje. Utakmica se igra od 14 časova i 30 minuta.

U Drugoj fudbalskoj ligi na programu je takođe 11. kolo. Budućnost iz Pilice putuje u Čajniče, gdje će igrati protiv ekipe Stakorine. Bratstvo iz Bratunca dočekuje ekipu Jedinstva Brodac, a Guber putuje u Brčko na utakmicu sa Jedinstvom.

U Regionalnoj ligi grupa Istok igra se 11. kolo. U derbi susretu sastaju se Trnovica i Milići. Podrinje iz Tršića dočekuje ekipu Omladinca, Čelopek putuje na utakmicu sa Majevicom u Lopare, a Jedinstvo je gost Rudaru u Ugljeviku. Ostali parovi su: Partizan iz Donje Trnove- Sloboda iz Zagona, Mladost iz Bogutova Sela i Lokomotiva Brčko, Vlasenica-Šekovići i Batković – Birač iz Dervente.

U Područnoj ligi grupa Birač igra se 8. kolo. Parovi su: Pecka-Borac, Lokanj-Branjevo, Budućnost-Polet, Tabanci-Jadar i Jardan-Jasenica.

U Prvoj ligi za žene u trećem kolu fudbalerke Drine igraju u nedjelju u Zvorniku od 13 časova protiv ekipe Sloge iz Kakmuža-Petrovo.

U Omladinskoj ligi grupa Sjever B juniori i kadeti Drine igraju u gostima protiv ekipe Sloge iz Tojšića.

D.Gajić