Dva Palestinca povrijeđena nakon pada u provaliju u okolini Zvornika

MA Izdvojena ZVORNIK

Dva Palestinca povrijeđena nakon pada u provaliju u okolini Zvornika

Dvojica migranta povrijeđena su rano jutros u mjestu Planinci, u blizini Oraovca kod Zvornika nakon pada u provaliju. Oni su nakon spasavanja, u koje su bili uključeni i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, prebačeni u JZU „Bolnica Zvornik“, odakle su nakon ukazane pomoći prevezeni u UKC u Tuzlu. Prema nezvaničnim infomracijama, radi se o dvojici Palestinaca koja su pala sa manjeg mosta u provaliju usljed magle i slabe vidljivosti u ranim jutarnjim časovima.

Prema policijskim izvorima, oni su oko 8 časova dobili dojavu da se na nepristupačnom terenu u mjestu Planinci, nalaze dva migranta koja su povrijeđena.

– Po prijavi su postupili pripadnici PU Zvornik koji su obavijestili Graničnu policiju BiH, hitnu pomoć i vatrogasce uz čiju pomoć su lica, za koja se sumnja da su ilegalno ušli u BiH iz pravca susjedne zemlje, evakusiana i prevezena u JZU „Bolnica Zvornik“ gdje im je ukazana ljekarska pomoć – saopštio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

O ovom događaju je obavijšten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a policija nastavlja rad na dokumentovanju događaja i ispitivanja svih navoda dojave ovog događaja.

(infobirac.net)