Veliki uspjeh mladih igrača Drine na turniru u Novom Sadu

FUDBAL MA Zvornik

Veliki uspjeh mladih igrača Drine na turniru u Novom Sadu

Mladi igrači FK Drina, 2007. godište i mlađi, napravili su proteklog vikenda veliki uspjeh na Memorijalnom turniru Ilija Pantelić u Novom Sadu osvojivši treće mjesto.

Trener ovih mladih talenata Aleksandar Vasić kaže da su na turniru mladi igrači Drine iza sebe ostavili vršnjake Crvene Zvezde, Vojvodine te još nekih poznatih rumunskih i makedonskih klubova.

 – Turnir je bio odlično organizovan i sve pohvale možemo uputiti na račun organizatora Milana Čabrića. Mi već četiri godine učestvujemo na ovom turniru, a ove godine ostvarili smo odličan rezultat. Drago mi je da smo nastupili na memorijalu Ilije Pantelića koji je bio veliki igrač, trener i čovjek, a koji je bio sportski direktor Vojvodine u vrijeme kada sam i ja tamo igrao  – rekao je Vasić.

On je dodao da su treće mjesto njegovi igrači osvojili pobijedivši ekipu Rada sa 2:1.

 – Naši mladi fudbaleri su još jednom pokazali svu svoju raskoš talenta i dokazali koliko vole i znaju da igraju fudbal. Moram naglasiti da sve mlade selekcije Drine imaju veliki broj talentovanih igrača, ali uprava to ne prepoznaje. Naši rezultati najbolje govore o našem radu i talentu ove i drugih generacija. Na turniru smo bili treći iako smo nastupili bez povrijeđenog Lazara Nikolića koji nastupa za ovu selekciju iako je 2008. godište. Posebno nas raduje činjenica da su mnogi skauti, poput ljudi iz Partizana i Vojvodine, zaduženi za mlade igrače u razvoju, tražili od nas podatke o nekoliko igrača te nam zakazali prijateljske utakmice sa njihovim ekipama, a koje ćemo igrati krajem ovoga i početkom narednog mjeseca – zaključio je Vasić.

(infobirac.net)