Sutra počinju Dani dječije kulture „Mali princ“ Zvornik 2018.

MA Zvornik ZVORNIK

Sutra počinju Dani dječije kulture „Mali princ“ Zvornik 2018.

Puštanjem filma za djecu u područnoj školi u Capardama sutra počinju drugi po redu Dani dječije kulture „Mali Princ“ Zvornik.

U organizaciji Svetosavske omladisnske zajednice iz Zvornika, a pod pokroviteljstvom međunarodne humnitarne organizacije World Vision u mjesecu oktobru održaće se manifestacija Dani dječije kulture „Mali Princ“ Zvornik 2018.

– Ove godine smo se fokusirali na djecu iz ruralnih područja. Pored projekcije filma i pozorišne predstave za djecu u područnim školama, organizovaćemo i kreativne radionice, te druženje sa dječijim piscem. Uporedo sa svim tim aktivnostima izvodiće se radovi na drugoj fazi uređenja i oslikavanja Trga Malog Princa u gradu, a manifestaciju planiramo da zatvorimo izložbom dječijih radova u Domu omladine – rekao je Stanislav Tomić, predsjednik Svetosavske omladinske zajednice u Zvorniku.

Ovu manifestaciju Svetosavska omladinska zajednica će sprovesti u saradnji sa Domom omladine, Narodnom bibliotekom Zvornik, Slikarskom radionicom „Artelje“ Zvornik, te osnovnim školama obuhvaćenim programom manifestacije.

(infobirac.net)