Servisne informacije 20.9.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.9.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno narušavanje javnog reda i mira u Kozluku.

U istom periodu nije bilo krivičnih djela niti saobraćajnih nezgoda.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Zbog mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost do 100 metara preporučuje se oprez na putnim pravcima Bratunac 3-Drinjača, Zeleni Jadar-Bratunac, Tišča-Donje Caparde, Milići-Skelani i Konjević Polje-Skelani.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik električne energije danas neće biti od 08 do 17 časova na području AD Zvornik putevi, kamenolom Zvornik i kamenolom Žlijebac zbog radova na dalekovodu Industrija III.

Zbog radova na trafostanici Rasklopošte, od 09 do 11 časova, bez struje će biti izlaz prema školi iza Drinatransa u Karakaju. Radovi će od od 12 do 14 časova biti izvedeni na trafostanici Šetići Nova, izlaz prema Petkovcima, te na trafostanici Đevanje, izlaz prema jezeru, u periodu od 11 do 13 časova pa će u navedenim terminima i ova područja biti bez napajanja električnom energijom.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)