Servisne informacije 16.9.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.9.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Zvorniku, Oraovcu i Bratuncu u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Zbog mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost do 250 metara preporučuje se oprez na putnim pravcima Bratunac 3-Drinjača, Zeleni Jadar-Bratunac, Tišča-Donje Caparde, Milići-Skelani i Konjević Polje-Skelani.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Bratunac danas će zbog remonta nekoliko trafostanica bez električne energije biti Bratunac, Moštanice, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Pobrđe, Voljavica, Bjelovac, Sikirići, Hranča, Suha, Burnice i Repovac od 06,15 do 06,45 i od 16,00 do 16,30.

Zbog radova na redovnom godišnjem remontu elektroenergetskih objekata, bez električne energije će danas biti i područje opštine Srebrenice, osim Skelana u periodu od 09 do 15 časova, kao i naselje Vidikovac i Soloćuša od 09 do 17 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja.

Pripadnici PVJ Zvornik imali su mirnu noć.

(infobirac.net)