Servisne informacije 6.9.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.9.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Bratuncu i jedna saobraćajna nezgoda u Kozluku u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik električne energije danas neće biti od 09 do 14 časova na području trafostanice Palučci I, izlaz prema spomeniku, zbog izrade priključaka. Radovi će biti izvedeni i na trafostanici Šib, izlaz prema Motovu, od 09 do 11, te na trafostanici Čiraci, izlaz prema Šahbegovićima, gdje će zbog sanacije niskonaponske mreže bez struje biti u periodu od 12 do 14 časova.

Na području RJ Bratunac danas će od 08 do 18 časova biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Osmače, u opštini Srebrenica, zbog čega električne energije od 08 do 18 časova neće imati područja trafostanica Stolac i Postolje.

Na području RJ Vlasenica danas će radove izvoditi preduzeće Elektroprenos na tri dalekovoda. Od 10,30 do 12,00 časova će se raditi na dalekovodu Finali zbog čega će u ovom periodu bez struje biti Izo-Ekomont i Njegoševa ulica. Od 12,00 do 13,30 biće izvedeni radovi na dalekovodu Vlasenica te će u tom periodu bez električne energije biti naselje Toplik, Drinski korpus, Bregovi i ulice Zorana Borovine, Ilije Birčanina, Svetosavska, Jovana Raškovića i Apostola Petra i Pavla.

Bez struje će biti i Elastik od 13,30 do 15 časova zbog radova na dalekovodu Vlasenica 1.

(infobirac.net)

(Foto:Ilustracija, agencije)