Servisne informacije 5.9.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.9.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se dva krivična djela, u Zvorniku i Srebrenici, jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku i Bratuncu.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Zbog magle koja smanjuje vidljivost do 200 metara, preporučuje se oprez na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Zeleni Jadar-Bratunac, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Tišča-Donje Caparde.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik električne energije danas neće biti od 09 do 14 časova na području trafostanice Palučci I, izlaz prema spomeniku, zbog izrade priključaka. Radovi će biti izvedeni i na trafostanici Šib, izlaz prema Motovu, od 09 do 11, potom na trafostanici Odžaci, izlaz prema Oškopcima, od 08 do 10 časova te na trafostanici Kula, izlaz prema Petrovićima, gdje električne energije neće biti od 10 do 14 časova.

Na području RJ Bratunac danas će od 08 do 18 časova biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Osmače, u opštini Srebrenica, zbog čega električne energije od 08 do 18 časova neće imati Skejići, Šljivica i Miličevići.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto:Ilustracija, agencije)