Servisne informacije 2.9.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.9.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zvorniku.

U istom periodu na području Srebrenice pronađeno je 11 migranata.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju niskog rastinja u Pilici.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Zbog magle koja smanjuje vidljivost do 200 metara, preporučuje se oprez na putnim pravcima Zvornik-Vlasenica, Zeleni Jadar-Bratunac, Vlasenica-Han Pijesak, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani, Milići-Skelani, Tišča-Caparde i Vlasenica-Luke.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica, zbog radova na dalekovodu Vlasenica, u periodu od 09 do 15 časova bez električne energije će biti ulice Svetosavska, Kralja Petra, Ustanička i Ilije Birčanina.

Danas će biti izveden i planski godišnji remont na trafostanici Han Pijesak zbog čega će kompletno područje ove opštine biti bez struje od 09 do 15 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

(Foto:Ilustracija)