Servisne informacije 15.8.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.8.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. U istom periodu desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Milićima i Bratuncu, u kojima su tri lica zadobila lake tjelesne povrede.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Zbog umjerene magle, koja smanjuje vidljivost do 150 metara, preporučuje se oprez na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda Industrija 3 i Kula Grad zbog čega će bez električne energije od 08,30 do 14 časova biti kamenolom Žlijebac (firma Trend), asfaltna baza (firma Zvornik putevi), relej Mlađevac, Palučci, Palučci 2 te Kula Grad 1 i 2.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)