Milan Đurđević frontmen grupe „Neverne bebe“ – Opet klizimo u „kič kulturu“

ZVORNIK

Milan Đurđević frontmen grupe „Neverne bebe“

Opet klizimo u „kič kulturu“

Drugog dana manifestacije „Zvorničko ljeto“ na gradskoj plaži koncert je održala grupe „Neverne bebe“. Milan Đurđević, frontmen grupe, kaže da je atmosfera bila dobra.

 – Svirali smo „The best off“ koncert, povodom 25 godina postojanja benda. Mislim da, nakon 2.200 održanih koncerata, možemo reći da smo napravili ozbiljnu karijeru i imamo veliku publiku – rekao je Đurđević.

Na konstataciju da su za proteklih 25 godina postali kulturni brend Srbije, Đurđević je istakao da i dalje nastavljaju da se bore protiv trenutne muzičke scene.

 – Bojim se da opet klizimo u „kič kulturu“ za koju sam mislio da je prošla ili prevaziđena, ali moramo da se borimo i stvaramo drugačiju scenu. Mi to radimo od 1993. godine, uspeli smo da ih pobedimo i opstanemo jer i dalje postojimo i imamo svoju publiku kojima je potrebna ova vrsta alternative u muzici. Zapravo, sve što se dešava na muzičkoj sceni je refleksija naše stvarnosti, ali mi nismo otišli odavde već ostali da se borimo da je učinimo drugačijom – istakao je Đurđević.

(infobirac.net)