Servisne informacije 7.7.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE ZVORNIK

Servisne informacije 7.7.2018.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Kozluku, kao i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa smrtnim posledicama. Priadnici ppolicijske stanice Bratunac pronšašli su jednog migrant za koga se sumnja da je ilegalno prešao granicu, te je on predat pripadnicima Pogranične policije BiH na dalje postupanje.

Svi putevi u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“ su prohodni. Nestabilne vremenske prilike i lokalne padavine uslovljavaju da se vozi po suvim i mjestimično mokrim kolovozima. U usjecima i pored kamenih kosina vozačima skrećemo pažnju na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Prema najavama iz Elektrodistribucije, na području koje pokrivaju RJ Bratunac, RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U toku jučerašnjeg dana Profesionalna vatrogasna jedinica Zvornik imala je dvije intervencije. Pripdnici ove jedinice uspešno su ugasili požar na porodičnoj kući u naselju Glumina.

infobirac.net