Održan koncert učenika muzičke škole

ZVORNIK

Održan koncert učenika muzičke škole

Učenici Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“  održali su tradicionalni koncert povodom Svjetskog dana muzike, koji je nažalost bio skraćen zbog loših vremenskih prilika. Direktor škole Dijana Zekanović poželjela je učenicima da uživaju u ljetnjem raspustu jer su svojim vrijednim radom i osvojenim nagradama to i zaslužili. Ona je proteklu školsku godinu ocijenila kao izuzetno uspješnu.

„Koliko je bila uspješna za naše učenike, toliko je bila uspješna i za nas, profesore, jer je njihov uspjeh ujedno i naš uspjeh“ , istakla je Zekanović.

Prema njenim riječima na mnogobrojnim takmičenjima u zemlji i regonu, učenici ove škole su osvajali skoro samo prve i druge nagrade.

„ Naši učenici sa takmičenja nisu donosili pohvale, i ove godine bilo je veoma malo osvojenih trećih mjesta, što ovu školsku godinu čini veoma uspješnom“  istakla je Zekanović. Ona je napomenula da je nedavno organizovan prijem kod gradonačelnika za učenike ove škole i tom prilikom je Gradska uprava nagradila 15 učenika Osnovne muzičke škole „ Vojin Komadina“.

(Radio Osvit)