Evidentirana tri krivična djela

CRNA HRONIKA VIJESTI ZVORNIK

Evidentirana tri krivična djela

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

-Policijskoj stanici Zvornik, 17.06.2018. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, u toku protekle noći, iz ugostiteljskog objekta u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, otuđio određenu količinu novca. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

 

 

-Policijskoj stanici Zvornik, 17.06.2018. godine, prijavljeno je da su u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik, dva lica fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“.

infobirac.net