S.J. lišen slobode lice zbog napada na službeno lice

CRNA HRONIKA

S.J. lišen slobode lice zbog napada na službeno lice

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 11.06.2018. godine oko 16,00 časova, lišili su slobode S.J. iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“. Naime, policijski službenici su, postupajući po zaprimljenoj prijavi da lice S.J. upućuje prijetnje prijaviteljki, izašli na lice mjesta i zatekli osumnjičenog ispred stana prijaviteljke, koji je nastavio sa upućivanjem prijetnji ispoljavajući agresivno ponašanje prema policijskim službenicima, usljed čega je fizički napao policijske službenike.

Tom prilikom, jedan policijski službenik je zadobio tjelesne povrede nakon čega mu je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za počinjena krivična djela.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

(PU Zvornik)