Servisne informacije – 11.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 11.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo u Zvorniku, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda na Capardama u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik električne energije neće biti na teritoriji trafostanice Pađine, izlaz prema Bijeljini, u periodu od 08 do 14 časova, zbog radova na mreži, te na području trafostanice Mirjam, zbog radova na kabliranju niskonaponske mreže u periodu od 10 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica, električne energije neće biti u mjestima Željeznik, Savića polje, Pobedarje, Kalabače, Dobrić, Bašići, Korijen, Brainci, Udbina, Vidakovići i Velika njiva od 09 do 14,30, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Papraća.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mjestimično vlažnim kolovozima, a oprez se savjetuje na svim putnim pravcima zbog mogućih odrona.

Oprezna vožnja se savjetuje i na regionalnim putnim pracima Konjević Polje – Skelani i Bratunac 3 – Drinjača zbog mjestimično slabe magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)